02188218279-86053927

150 تفاهم نامه با کارآفرینان استان بوشهر امضا شد.

314 بازدید | شنبه 29 آبان 1400 | دسته بندی : اخبار

جواد گلی با اشاره به امضای تفاهم نامه های همکاری با شرکت های دانش بنیان، کارآفرینان و واحدهای صنعتی، تولید و تجاری بومی استان بوشهر در حاشیه برگزاری این رویداد، گفت: با برگزاری نمایشگاه توانمندسازی به میزبانی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، برای نخستین بار امکان گفت و گو و شناسایی تامین و تولیدکنندگان و مصرف کنندگان فراهم شد.

وی در تشریح مهمترین اهداف برگزاری این رویداد، تصریح کرد: هدف اول، احیای فضای کسب و کار در میان شرکت های دانش بنیان، کارآفرینان و واحدهای صنعتی بومی استان بوشهر با اولویت شهرهای عسلویه، جم، کنگان و دیر بوده است.

مدیر برند، مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با تاکید بر اینکه بهبود فضای کسب و کار زمینه ساز افزایش ضریب اشتغال آفرینی پایدار و مولد، بهبود شرایط رفاه، جذب سرمایه های جدید در شهرهای جنوب استان بوشهر می شود، افزود: با برگزاری این نمایشگاه امکان شناسایی تولیدکنندگان و تامین کنندگان در دو حوزه خدمات عمومی و تخصصی فراهم شده است.

گلی با تاکید بر اینکه هدف از برگزاری نمایشگاه توانمندسازی عسلویه تنها شناسایی کسب و کارها با هدف ارائه خدمات عمومی شامل تامین و تولید محصولات صنایع سلولوزی، بسته بندی، موادغذایی، پوشاک و لباس کار، بهداشتی، خشکبار، خدمات فنی و فرهنگی و ... نبوده است، بیان کرد: در حوزه خدمات بومی، با برگزاری این نمایشگاه و امضای تفاهم نامه حتی امکان دریافت خدمات بیشتر عمومی از خدمات مالی و بانکی تا تامین تجهیزات مخابراتی، نقشه برداری هوایی، زمینی، ماشین های اداری، محیط زیستی و ... فراهم شده است.

مدیر این نمایشگاه، در ادامه با بیان اینکه در حوزه خدمات تخصصی هم توافق های خوبی میان شرکت ها و طرح های زیرمجموعه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس شامل پارس، مبین انرژی، نوری، عملیات غیرصنعتی پازارگاد، دماوند انرژی، صدف، آپادانا و هنگام فراهم شد، بیان کرد: در این نمایشگاه تفاهم نامه هایی از طراحی و ساخت تجهیزات، قطعات یدکی و مواد شیمیایی مصرفی پتروشیمی ها تا تامین خدمات تخصصی حوزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست، آزمایشگاه های شیمیایی، فیلترهای صنعتی، بازرسی فنی، تجهیزات پیشرفته مخابراتی، خدمات فنی و مهندسی نوسازی، بازسازی و تعمیرات الکتروموتورها، تجهیزات دوار، توربین و ... امضا شد.

وی با بیان اینکه استفاده حداکثری از توان و ظرفیت شرکت های دانش بنیان یکی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه با اولویت استفاده از تخصص، خدمات فنی و مهندسی شرکت های بومی و محلی بوده است، بیان کرد: در این نمایشگاه از خرید محصولات سلولوزی، مواد غذایی و خدمات عمومی تفاهم نامه امضا شد تا راه اندازی خطوط تولید کاتالیست و مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع پتروشیمی که نشان می دهد هدف از برگزاری نمایشگاه تنها دریافت خدمات عمومی نبوده و نگاهی تخصصی با اولویت تامین نیاز صنایع پتروشیمی هم در دستور کار برگزاری این رویداد بوده است.

گلی در ادامه با اشاره به مشارکت بانک های عامل و معتبر کشور شاکل ملت، صادرات، تجارت، ملی و ... در نمایشگاه توانمندسازی و حمایت از شرکت های منطقه عسلویه در تامین نیازهای عمومی و تخصصی شرکت های پتروشیمی، تبیین کرد: با حضور بانک ها توافق هایی حاصل شد تا تفاهم نامه ای که در حاشیه برگزاری نمایشگاه امضا شد در آینده به قرارداد تبدیل می شود و به عنوان ضمانت دریافت تسهیلات کم بهره بانک ها استفاده شود که بانک تجارت به عنوان نخستین بانک برای ارائه این خدمات مالی و تسهیلات اعلام آمادگی کرده است.

مدیر برند، مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس هدف از مشارکت بانک ها در این رویداد را با نگاه توسعه و بهبود فضای کسب و کار با استفاده از تسهیلات مالی و بانکی عنوان کرد و افزود: بی شک بنگاه ها، واحدهای نیمه صنعتی و صنعتی بدون حمایت و پشتیبانی شبکه بانکی امکان رشد و تعالی را ندارند که با حضور بانک ها در نمایشگاه امکان همکاری های چند جانبه شبکه بانکی با تولیدکنندگان، تامین کنندگان و کارآفرینان بومی و محلی فراهم شده است.

وی در پایان با بیان اینکه امیدواریم با تبدیل بخش قابل توجهی از حدود 150 تفاهم نامه امضا شده به قرارداد در حاشیه برگزاری نمایشگاه توانمندسازی، شاهد اشتغال آفرینی پایدار چندین هزار نفره در استان بوشهر باشیم، یادآور شد: دستاوردها، خیر و برکت برگزاری نمایشگاه توانمندسازی و حمایت از شرکت های در تامین نیازهای عمومی و تخصصی شرکت های پتروشیمی در آینده در ارتقای امنیت اقتصادی، اجتماعی و منطقه ای صنعت پتروشیمی در دو کانون انرژی ماهشهر و عسلویه آشکار می شود.